Kandidatenlijst GB

Kandidatenlijst 2018

1Afbeelding invoegen

 

Jos Ramaker Dalfsen            

Lijsttrekker en fractievoorzitter van Gemeentebelangen. 

We zijn een partij die midden in de maatschappij staat. Gewoon Betrokken en we willen het beste eruit halen voor onze burgers en natuurlijk ook voor ons bedrijfsleven. Het mooie is dat we ons plaatselijk kunnen uitspreken over zaken die de gemeente Dalfsen aangaan zonder de hete adem in de nek van een landelijke partij! We blijven ons inzetten voor de gemeente  Dalfsen en hopen dat het Goede Blijft, dus hoop ik dat u dat ook vindt op 21 maart a.s!                    

2Afbeelding invoegen

André Schuurman Nieuwleusen


G
emeentebelangen staat sinds jaar en dag midden in de samenleving en laat dit lokale geluid door klinken in het bestuur van onze gemeente. Graag wil ik ook weer mijn steentje bijdragen in de komende periode. Ik ben er van overtuigd dat we hierin ver komen door nieuwe kansen samen uit te werken. De uitdagingen die op ons afkomen samen aan te pakken waarbij we natuurlijk ook het unieke en goede van onze mooie gemeente Dalfsen willen behouden.

3  Afbeelding invoegen

Inge Haarman Dalfsen

Gewoon Betrokken Dalfsenaar die middenin de samenleving staat, weet wat er leeft en vertaalt dit sinds 2006 door naar de politiek. Kijkt met een open en eigen blik naar de politieke vraagstukken en houdt het overzicht. Praktisch ingesteld, open, creatief, gedreven, enthousiast en houdt van heldere communicatie. Heeft een luisterend oor voor iedereen en is laagdrempelig, gemakkelijk benaderbaar voor mede-inwoners.
"Spin in het web” als secretaresse op basisschool de Polhaar, als beheerder van de parochietelefoon en als fractiesecretaris van GB.

4Afbeelding invoegen

Herman Kleine Koerkamp Lemelerveld

Getrouwd en woonachtig in Lemelerveld en daar al heel lang Gewoon Betrokken bij haar inwoners. De laatste jaren ben ik als Gewone Begeleider van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt werkzaam geweest. Velen van hen hebben hierdoor een vaste Gewone Baan gekregen op de arbeidsmarkt. Verder wil ik Gewoon Bezig zijn voor de vele Goede Belangen van onze inwoners, namens de lokale partij GemeenteBelangen

5Afbeelding invoegen

Ingrid Kappert Oudleusen

Geboren, getogen en wonende in Oudleusen. Werkzaam als systeemgerichte behandelaar bij Koninklijke Kentalis, een organisatie voor kinderen en volwassenen met een gehoor- of taalontwikkelingsstoornis en eventuele nevenhandicaps. Oog voor de medemens, sociaal bewogen, wil het liefst dat iedereen het goed heeft en zet zich daarvoor in. Actief in bestuurlijke functies, passie voor lezen, fotografie, muziek en acteren. Inmiddels 3 jaar actief als raadslid met als portefeuille het Sociaal Domein.

6Afbeelding invoegen

Ruud van Leeuwen Hoonhorst

 

Wethouder en loco burgemeester.

63 jaar, portefeuilles financiën, werkgelegenheid en participatie, verkeer en vervoer, water, grondexploitaties, grote projecten (o.a. Waterfront en de Spil Nieuwleusen).

Bioloog, imker, natuurliefhebber. Analytisch vermogen, grote lijnen, overzicht, oog voor de menselijke maat.

7Afbeelding invoegen

Wim Pessink Nieuwleusen

54 jaar, gehuwd met Gerda en we hebben samen twee kinderen Willem (21 jr.) en Anne (20jr). Beide kinderen studeren nog. Ik ben werkzaam als manager bij het distributiecentrum van Jumbo Supermarkten in Beilen en Raalte.  Ik hoop mijn opgedane kennis en kunde ook binnen Gemeente Belangen te kunnen gebruiken. Naast mijn werk ben ik als lid van de sponsorcommissie bij USV betrokken en heb zo veel mensen leren kennen zowel ondernemers als andere mensen.

8  Afbeelding invoegen

Wim Dankelman Dalfsen

49 jaar jong, geboren in Ommen, boerenzoon en woon ondertussen ruim 20 jaar in Dalfsen. In het dagelijks leven ben ik directeur bedrijfsvoering bij de Van den Berg Groep in IJsselmuiden. Daarnaast een betrokken inwoner van ons mooie Vechtdal. In de afgelopen periode voorzitter geweest van de diaconie van de Protestantse Gemeente Dalfsen, lid geweest van de ledenraad van de Rabobank Vaart en Vechtstreek en van de Raad van Commissarissen van Woningstichting De Veste in Ommen. Momenteel voorzitter van de Stichting Damito en al ruim 2 jaar schaduwfractielid van Gemeentebelangen. Gelukkig getrouwd en twee schatten van dochters. Graag draag ik een steentje bij om het wonen, werken en verblijven in Dalfsen nog aantrekkelijker te maken.

9Afbeelding invoegen

Wim van Lenthe Hoonhorst

53 jaar, gehuwd met Stien en vader van Annika en Niels. In het dagelijks leven Verkoop adviseur/vertegenwoordiger bij Plieger b.v in Zaltbommel.
Verder ben ik voorzitter van de Oranjevereniging Hoonhorst, bestuurslid VV Hoonhorst, sponsorzaken, Nevenactiviteitencommissie,
Bazaarorganisatie en heb zitting in diverse dorpscommissies.
Namens GB wil ik mij graag inzetten om de leefbaarheid en voorzieningen van deze prachtige Gemeente op peil te houden. Het is voor mij een verlengstuk om tussen de verenigingen en Gemeentebelangen een belangrijke schakel te zijn voor onze inwoners.

10 Afbeelding invoegen

Gerard Jutten Dalfsen

60 jaar geleden geboren in het mooie Hessum.
Getrouwd met Joan, vader van 5 kinderen.
Projectleider in de weg- en waterbouw
8 jaar ervaring in de lokale politiek waarvan 4 jaar als raadslid.
Verkeer en vervoer, Economie, Ruimtelijke ordening, Agrarische zaken
Ik hoop deze ervaring de komende periode te gebruiken om samen met ons team goede besluiten te kunnen nemen voor iedereen in onze gemeente.

11 Afbeelding invoegen

 

 

Hans Ellenbroek Lemelerveld

Mijn bijzondere belangstelling gaat uit naar het sociale domein, waarvoor ik mij de afgelopen periode ook heb ingezet. Ik stel mij weer verkiesbaar omdat de gemeente veel nieuwe taken op het gebied van zorg en ondersteuning heeft gekregen waarbij het belangrijk is dat we oog hebben voor de kwetsbare groepen onder ons.

12 

Jolande Upper Nieuwleusen

13 

Femke Sinnema Dalfsen

14 

Henri Klosse Nieuwleusen

15

Leon Diepman Hoonhorst

16

Gerjan Kulsdom Dalfsen

17

Klaasje Schiphorst Nieuwleusen

18

Jan Horstman Lemelerveld

19

Herman van den Berg Dalfsen

20

Christien Roessink Oudleusen

21

Robert Lans Dalfsen

22

Marjo Reurink Nieuwleusen

23

Thijs Scholten Dalfsen

24

Aalt Westerman Nieuwleusen

25

Ronald Booijink Dalfsen

26

René Eijkelkamp Hoonhorst
 

Jos Ramaker, wederom
Lijsttrekker van Gemeentebelangen

Tijdens de ledenvergadering van Gemeentebelangen is Jos Ramaker weer als lijsttrekker gekozen voor de komende verkiezingen. De leden stemden unaniem in met het voorstel van het bestuur om Jos op nummer 1 van de kieslijst te plaatsen.De aanwezige leden waren enthousiast over het verkiezingsprogramma dat uitgebreid werd besproken en vastgesteld.